Szuper, itt vagy a szolgáltatásoknál.

Neked mire van szükséged?

Oldalkezelés

Facebook, Instagram vagy éppen TripAdvisor oldalak menedzselése sokéves tapasztalattal. Nem mindegy, hogy mit, mikor és hogyan tálalsz a közönséged elé.

Grafika

Nyomtatott (pl.: szórólap, plakát, névjegykártya, stb…), vagy online megjelenésű (pl.: logó, borítókép, hirdetésekhez optimalizált anyagok, stb..) egyedi grafikák elkészítése.

Hirdetéskezelés

Nem elég a jó kontent, azt el is kell juttatni az emberekhez. Jó hír, hogy online nem kell milliókat, sőt százezreket sem költeni a látható eredményekért.

Fotózás

Egy nemzetközi kutatás alapján a vásárlási folyamatban a képeknek az emberek 67%-a tulajdonít nagy jelentőséget, megelőzve ezzel a 63%-ot elérő termékleírásokat. 

Tartalomgyártás

Minőségi bejegyzésekkel töltjük meg az oldalad. A tartalommarketing még mindig az egyik leghatékonyabb módszer! Használjuk ki!

Weboldalkészítés

Fontos, hogy több csatornád legyen (és ami még fontosabb: saját csatornád). Egy weboldal akkor is hatalmas előny (és szükséges lehet), ha nem online értékesítesz egy webshopban.

hello@marketingrehangolva.hu

Még gondolkozol?

Nézd meg az ügyfeleinket, ismerd meg közelebbről a munkánkat és olvasd el a gyakran ismételt kérdésekre a válaszainkat. Menj biztosra, tudj meg mindent!

Referenciák

Elérhetőségek

hello@marketingrehangolva.hu

Gödöllő

+36 70 604 6347

Döntöttél?

Kérj ajánlatot még ma, és turbózzuk fel a vállalkozásod!

hello@marketingrehangolva.hu