A kezdetek!

A BKF/METU hallgatójaként ismerkedtem meg a marketinggel. Már az egyetemi évek alatt sikerült egy neves reklámügynökségnél elhelyezkednem, ahol rengeteg tapasztalatot és kapcsolatot szereztem. Ezután kerültem át egy egészségtudatos életmóddal foglalkozó, több területen mozgó céghez, ahol elsődlegesen a vállalat online jelenlétéért feleltem. 

A vállalkozás megszületése!

Már az egyetemi évek alatt tudtam, hogy a cél nem lehet más, mint létrehozni egy saját reklámügynökséget, ami 2020 őszén megvalósult, ez a Marketingre hangolva. Sok év tanulás, tapasztalat, kudarc és siker kellett ahhoz, hogy kellő tudással felvértezve ez megszülethessen. Az évek folyamán igyekeztem mindenbe belekóstolni, így tanultam meg a közösségi oldalak működését, a hirdetések trükkjeit, a képszerkesztést, videóvágást, fotózást , sőt a weboldalkészítést is, hogy létrehozhassam kezdésnek a saját oldalam. 

Közös erőkkel, mégis szabadon.

A tervezés alatt egyértelművé vállt, hogy nem lehet mindent (is) csinálni. Az évek alatt szerzett kapcsolatok, vagy a szerencse, hogy a közvetlen környezetemben is több olyan van, aki olyan területen mozog, ami hasznosítható a marketingben – vagy konkrétan ehhez tartozik -, lehetőséget biztosít egy “külsős csapatra”, akikkel nyugodtan és felelősségteljesen lehet dolgozni és fejlődni. 

Készen állsz a rivaldafényre?

Az elsődleges cél, hogy a mikro-, kis- és középvállalkozások problémáira találjunk megoldást. Egyértelmű, hogy nem tud minden cég havi milliókat elkölteni csak reklámra, viszont szükségük van arra, hogy megismerjék az emberek. Ezért is jött létre a Marketingre hangolva. Hidd el, tudatos munkával milliós büdzsé nélkül is óriási színpad vár rád.

hello@marketingrehangolva.hu